engineering voor steigers

advisering over steigers

Engineering draagt bij aan prima oplossingen voor steigerbouw.

We denken graag met onze klanten mee. Vooral ook omdat we vinden dat een goed advies bijna automatisch leidt tot betere oplossingen. De mogelijkheden van steigerbouw zijn zo uitgebreid dat een gedegen advisering vaak ongedachte mogelijkheden laat zien.

In de loop van de jaren hebben we een grote expertise op het gebied van steigermaterialen opgebouwd waar onze klanten volop van kunnen profiteren. We kennen uiteraard alle technische eigenschappen van de verschillende producten, maar daarnaast hebben we ook een grote kennis opgebouwd van de toepassing van deze materialen.

Daardoor kunnen we u altijd een op maat gesneden advies geven waarin de mogelijkheden van het product en de eisen die de toepassing stelt op prima wijze verenigd zijn.

Vroege inschakeling
Wij geven er zelf de voorkeur aan om in een zo vroeg mogelijk stadium bij een project betrokken te worden. We kunnen dan optimaal adviseren over de juiste toepassing, we kunnen eventuele alternatieven aandragen en er is nog genoeg tijd om de voordelen van de verschillende systemen tegen elkaar af te wegen. We adviseren u graag, neem dus bijtijds contact met ons op.