Nieuwe steigermaterialen van BSL Europe

Steigermaterialen en steigerbuizen van BSL Europe

Nieuws

Nieuwe BSL vestiging voor de UK markt

November 2005. Onlangs is BSL Scaffolding UK Ltd. opgericht. De onderneming is ondergebracht in nieuwe bedrijfsgebouwen in Wishaw, Lanarkshire, strategisch gelegen tussen Glasgow en Edinburgh. Alle belangrijke industriegebieden in de UK kunnen snel beleverd worden.

De BSL producten werden al op redelijke schaal in de UK ingevoerd en diverse klanten werken al tot volle tevredenheid met de BSL steigersystemen. Om het eigen gezicht van BSL verder in de markt uit te dragen, is nu besloten tot een eigen vestiging waaruit de verkoop en service verder gestalte gaat krijgen.

De komende tijd zal de voorraad verder opgebouwd worden, zodat snel geleverd kan worden. Een gunstige ontwikkeling daarbij is de eigen steigerbuizenfabriek in de Oekra´ne, die het afgelopen jaar stevig gemoderniseerd en uitgebreid is. Dankzij deze eigen fabriek kunnen we het productieproces van begin tot eind controleren.

Door de nieuwe vestiging in de UK kunnen we ook voor die markt alle voordelen van BSL bieden op gebied van assortiment, kwaliteit, service en prijs.

BSL Scaffolding UK Ltd.,
Units1&2, Block 6, Etna Industrial Estate,
Clamp Road, Wishaw. ML2 7XQ.
Tel: +44 1698 263111
Fax: +44 1698 262317Boutkoppelingen ook toegepast in de verkeerstechniek

Februari 2005. Boutkoppelingen worden traditioneel vooral toegepast in de steigerbouw. Deze koppelingen zijn speciaal ontwikkeld om steigers snel en flexibel op te kunnen bouwen. Het zijn producten die hun waarde in de praktijk ruimschoots bewezen hebben. Naast de steigerbouw is er ook een al wat oudere toepassing in de podiumtechniek, waar de koppelingen gebruikt worden voor het snel bevestigen van trussen en steigerbuizen.

Een nieuwe toepassing is de verkeerstechniek. Ook in de verkeerstechniek wordt voor permanente en tijdelijke installaties gewerkt met steigerbuisachtige constructies en ook daar speelt efficiency natuurlijk een grote rol. De voordelen van de boutkoppeling (zoals betrouwbaarheid, snelheid van werken, eenvoudige montage en langdurig hergebruik) zijn natuurlijk ook in de verkeerstechniek van grote waarde. De eerste toepassingen van boutkoppelingen zijn onlangs gerealiseerd, daarnaast zijn we op dit moment met verschillende partijen in gesprek.