BSL Europe
BSL Steigermaterialen
BSL Bedrijfsgegevens

BSL Europe is uw perfecte partner

Steigerbouw heeft alles te maken met veiligheid en vertrouwen. Bij de toepassing van steigerproducten moet de gebruiker de absolute zekerheid hebben dat hij 'blindelings' op de materialen kan vertrouwen. Daarom levert BSL Europe uitsluitend eerste klas producten, die volledig voldoen aan de internationale eisen. Daarbij kunt u volop profiteren van de grote ervaring die we hebben in de steigerwereld. Een internationale betrokkenheid van meer dan 20 jaar bij verschillende aspecten van productie, advisering en verkoop maakt ons tot een zeer betrouwbare partner.

Maar BSL Europe heeft daarnaast ook een breed programma, zodat u praktisch voor iedere vorm van steigerbouw bij ons terecht kunt. Een programma dat bestaat uit steigerkoppelingen in diverse soorten, steigerbuizen, diverse veiligheidsvoorzieningen en accessoires.

We kunnen een groot gedeelte van het programma uit voorraad leveren, daarnaast hebben we met onze toeleveranciers speciale afspraken over de logistiek. Dus kunnen we u in alle gevallen snel van dienst zijn.